Изберете страница

Новата серия климатични камери KBF-S ECO: ефективни и екологични

Новата серия климатични камери KBF-S ECO: ефективни и екологични

Най-енергийно-ефективният продукт в своя клас, новите климатични камери, серия KBF-S ECO, които излизат на пазара този ноември, осигуряват стандартите за качество, които потребителите са свикнали да очакват от BINDER плюс изключително съотношение цена/качество. Ниско ниво на шум, което не се нуждае от хладилен агент, това е наистина висококачествено оборудване.

 

Новата екологична камера на BINDER е специализирана в прецизните тестове за стабилност при климатични условия, които се поддържат постоянни за продължителен период от време. Тя е идеална за дългосрочно и ускорено тестване на фармацевтични продукти съгласно ICH Guideline Q1A, и регулира обхват на влажност от 10% RH до 80% RH и температурен диапазон от 5°C до 70°C. За потребители, които извършват тестове за стабилност при тези климатични условия, това я прави рентабилна, екологична алтернатива на доказаните камери за изпитване на влажност KBF и KBF-S на BINDER. KBF-S ECO не се нуждае от абсолютно никакъв хладилен агент – наред с отличната си енергийна ефективност, това е функция, която значително повишава неговите екологични и устойчиви характеристики.

Дори и при пълно натоварване, климатът в новите камери за изпитване на BINDER винаги е на правилното ниво. И ако се случи да се прокраднат отклонения, те са толкова малки, че едва могат да бъдат измерени. Захранван от двете страни, хоризонталният въздушен поток гарантира, че климатът остава възможно най-хомогенен. Тук идва и авангардната термоелектрическа система, която поддържа климатичните условия постоянни по всяко време, дори при променящи се условия.

Но това не е всичко! В допълнение към перфектния климат, BINDER предлага най-добре използваемото пространство в този клас. KBF-S ECO може да бъде напълнен, така че големи количества лекарства да могат да се тестват едновременно, докато климатът остава хомогенен.

Като цяло, това е идеалната рецепта за скорост, енергийна ефективност и успех!

Научете повече за  новия KBF-S ECO тук.
Лабораторна Техника Инженеринг – официален оторизиран представител и сервиз на Mettler Toledo Швейцария