Лабораторна Техника Инженеринг ще представи оборудване за ХВП на изложение Светът на млякото

Фирма Лабораторна Техника Инженеринг ще представи лабораторно оборудване и измервателна техника за хранително-вкусовата промишленост (ХВП) на международното специализирано изложение “Светът на млякото”, което ще се проведе между 9 и 12 ноември т.г. в Интер Експо Център, София, заедно с други изложения в областта на хранително-вкусовата промишленост – Интерфуд & Дринк, Месомания и др.

На специализираното изложение за ХВП Лабораторна Техника Инженеринг ще презентира комплексно оборудване за микробиологични лаборатории в ХВП, търговски, платформени и складови везни, както и професионални хладилници и фризери. Оборудването за микробиологичните лаборатории в ХВП включва микроскопски системи Leica, термостати и сушилни Binder, ламинарни боксове Faster, автоклави Systec и др.

Освен това, фирмата ще предостави оборудване на партньори за производствени и контролни лаборатории във фуражопроизводството, екологията и контрола на водите.

На щанда на Лабораторна Техника Инженеринг можете да видите продукти на различни партньори на компанията: Velp Scientifica (Италия), Mettler Toledo (Швейцария), Ohaus (Швейцария) и Liebherr (Германия).

Продуктовата гама на различните партньори на Лабораторна Техника Инженеринг ще бъде представена, както следва:

E

Velp Scientifica – Dumas азот/протеин анализатори, Kjeldahl системи за разлагане/дестилация, реактори за оксидативна стабилност на материалите, Soxhlet екстрактори, анализатори на сурови/хранителни влакнини, системи за анализ на химична/биохимична потребност от кислород (ХПК/БПК);

E

Mettler Toledo – pH метри и кондуктометри, електроди, буфери, електролити и стандарти, портативни дензитометри и рефрактометри;

E

Ohaus – електронни технически, търговски, платформени, прецизни и аналитични везни, влагомерни везни;

E

Liebherr – лабораторни и професионални хладилници и фризери;

Обордуването и техниката, предоставени от Лабораторна Техника Инженеринг, ще бъдат презентирани в зала 2, щанд В2 на изложението в Интер Експо Център.

Последни постове